Soorten opstellingen

Individuele opstelling

Je werkt bij mij thuis aan de keukentafel met poppetjes of grondankers om je verhaal inzichtelijk te krijgen. We gaan opzoek naar waar jij bent vastgelopen en wat er voor nodig is om de beweging weer op gang te brengen. Het is afhankelijk van de complexiteit van je vraag, hoeveel sessies we nodig hebben.     

  • Prijs: €120 euro per gesprek.

GGZ opstelling

Een GGZ opstelling is eigenlijk gewoon een individuele opstelling. Wat je wellicht fijn vindt om te weten is dat ik ruime werkervaring heb in de psychiatrie. Ik weet hoe het er binnen de muren van de GGZ aan toe gaat en wat de denkwijze is. Ik ben bekend met het theoretisch kader van de verschillende ziektebeelden, maar in een opstelling kijken we vooral naar jouw persoonlijke situatie. Heb jij of iemand uit jouw familie/gezin te maken met psychiatrie en wil je hier een opstelling over doen? Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden. 
Belangrijk: wanneer je op dit moment in een psychotische crisis zit of in de war bent, is een opstelling nu niet de juiste werkvorm. 

  • Prijs: €120 per gesprek.


Relatie opstelling

Wanneer je een relatie hebt met iemand, krijg je het systeem van je partner er gratis en voor niets bij. Dat kan heel gezellig zijn, maar kan ook voor grote problemen zorgen.
Jullie zitten samen bij mij aan de keukentafel en doen beiden een tafelopstelling met poppetjes of grondankers.  Wanneer jullie systemen naast elkaar staan, kunnen jullie zien waarom het ene systeem conflicteert met het andere. Als de pijnpunten zijn blootgelegd en doorvoeld, is het mogelijk om koers te wijzigen of op zoek te gaan naar manieren om de relatie te verbeteren. 

  • Prijs: €120 per gesprek.

Werken met grondankers

Naast het werken met poppetjes, gebruik ik ook grondankers om de samenhang der dingen zichtbaar en voelbaar te maken. Je kunt placemats of velletjes papier gebruiken, maar ook...oude LP's. Je mag letterlijk een dansje maken op deze platen, krassen zijn geen probleem.