Wat anderen over mij zeggen

- Elisa, 34 jaar, backoffice medewerkster en sport coach & Kevin, 32 jaar, transport coördinator-


"Wij zijn erg enthousiast over de manier waarop Martha inzichten geeft. De speelse en ontspannen sfeer die zij neerzet, helpt daar enorm bij. Wij voelden ons meteen op ons gemak en vertrouwd bij Martha. Absoluut een aanrader!"

- Lodewijk, 37 jaar, coach/trainer-


"Ik kwam in aanraking met familieopstellingen omdat ik veel bezig ben met zelfontwikkeling. In eerste instantie stapte ik er licht sceptisch in. Dat sceptische was eigenlijk vrij snel verdwenen toen Martha de eerste goede vragen stelde. Ik voelde gelijk de kracht van het systeem neerzetten met poppetjes waardoor het inzichtelijk werd. Het is voor mij transformerend geweest omdat ik inzag dat mijn pa eigenlijk de keuzes maakte voor mij en hierdoor kon ik zelf geen keuzes maken. Ik heb door de opstelling een nieuwe ingang gevonden om dat voor mezelf op te lossen."

- Ivanka, 40 jaar, procesmanager- 


"Elke keer weer met een rugzak vol inzichten naar huis.
Martha nam mij op prettige en tegelijkertijd doortastende wijze mee in mijn tafelopstelling. Ze wist perfect de gevoelige snaar te raken, op het moment dat ik het nodig had om deze onder ogen te komen. En het verwonderde mij af en toe hoe goed ze aanvoelde welk thema of welke persoon op een zeker moment aan de opstelling toegevoegd moest worden om deze compleet te maken. Beide opstellingen hebben me zowel inzichten als rust gegeven, waarmee ik verder kan."

-  Jolanda, 59 jaar, ondernemer -


"Mijn familieopstellingen bij Martha hebben mij veel inzichten gegeven. Ik heb mezelf beter leren kennen en voel me vrijer in het leven staan. 
Ook heb ik een tafelopstelling gedaan. Heel bijzonder te ervaren hoe deze manier van opstellen werkt. Martha heeft een heel scala aan poppetjes waaruit gekozen kan worden. Martha is heel intuïtief, integer, creatief, humorvol, kortom een prachtmens."

- Naveen, 46 jaar, ing biochemie & 
Ella, 46 jaar, psycholoog-

 
Hij: "Verwonderlijk doeltreffend, praktische handvaten om in het dagelijks leven toe te passen."
Zij: "Snel tot de kern, beeldend en makkelijk mee te nemen in de dagelijkse perikelen."

- Edwin, 47 jaar, organisatieadviseur/trainer/coach -


"Ik vind de begeleiding door Martha zeer professioneel. Martha weet door haar kwetsbaarheid snel vertrouwen te wekken in de groep en bij mij persoonlijk en heeft een enthousiaste, energieke, betrokken uitstraling. Hierdoor sta je als deelnemer direct 'aan' en zit je direct in je ontwikkelproces. Zelf heb ik door Martha's begeleiding inzicht gehad in mijn eigen (ouderlijke) gezinsrelaties, heel verhelderend en fijn."